Η νέα μας ιστοσελίδα σας καλωσορίζει…!!!

20-1

Η νέα μας ιστοσελίδα σας καλωσορίζει …
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας εγκαινιάζει την ιστοσελίδα του με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την ευχρηστία, τη λειτουργικότητα και την αμεσότητα, ως προς την παρουσίαση των θεμάτων που σχετίζονται με τα δρώμενα της σχολικής μας μονάδας.
Σημαντική προτεραιότητα για όλους εμάς στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας είναι η ενημέρωσή σας για όσα συμβαίνουν στον ενδοσχολικό χώρο δράσης των μαθητών μας.
Η νέα ιστοσελίδα μας, που σχεδιάστηκε και βρίσκεται στη διάθεση όλων μας, φιλοδοξεί να γίνει άλλος ένας συνδετικός κρίκος του σχολείου μας με την τοπική και ευρύτερη κοινότητα, στο πλαίσιο της συνεχούς και δημιουργικής μας σχέσης με απώτερο σκοπό την καλύτερη, άμεση και ταχύτερη επαφή μας, καθώς η επικοινωνία μας εμπλουτίζεται και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας και πληροφόρησης.
Βασική μας επιδίωξη αποτελεί και η ψηφιακή μας παρουσία, αφού μπορούμε να έχουμε αναρτημένες ανακοινώσεις, σε ό,τι αφορά στη φιλοσοφία που διέπει τη σχολική μας κοινότητα, στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα καθώς και στις εκδηλώσεις του σχολείου μας, με στόχο την προβολή της εκπαιδευτικής επικαιρότητας αλλά και των δραστηριοτήτων των μαθητών μας.
Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε με αγάπη τη νέα μας ιστοσελίδα, όπως ακριβώς κάνετε και με το σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Ειρήνη Μουστεράκη

1 2